Satsningar

Olika satsningar i roulette spel
När man spelar roulette finns det några olika sätt att satsa. Det finns två huvudgrupper som heter inside bets och outside bets.

Inside bet
Straight-up bet är det enklaste sättet där man helt enkelt satsar på den siffra som man tror kommer att komma upp. Gissar man rätt vinner man 35 gånger pengarna på den lägsta vinstchansen. Split bet innebär att man satsar på två intilliggande siffror som man tror kan komma upp och här ökar vinstchansen vilket gör att vinstsumman minskar till 17 gånger pengarna. Street bet innebär att man satsar på en hel rad med nummer. Vinstchansen ökar men vinstsumman minskar till 11 gånger pengarna. Corner bet innebär att man satsar på fyra nummer som ligger i en fyrkant tillsammans. Det finns totalt 22 corner bets att satsa på och vinsten är 8 gånger pengarna. Five number bet är ett lite annorlunda sätt att satsa och innebär att du tror på siffrorna 1, 2, 3, 0 och 00. Detta ger 6 gånger pengarna vid en vinst.

Outside bet
Färg innebär att du väljer att satsa på en av de två färgerna som finns i Roulette. Vinstchansen är 50/50 och vinsten är 2 gånger pengarna. Man kan även satsa på udda eller jämn siffra. Vinsten blir densamma som vid färg. Lågt eller högt nummer innebär att man väljer om det är en låg (1-18) eller hög (19-36) siffra som kommer upp. Vinstchans är hälften/hälften och utbetalas med 2 gånger pengarna. Kolumner innebär att man väljer att satsa på en av kolumnerna. Vinstchansen är 1 på 3 och ger 3 gånger pengarna. Dussin innebär att man satsar på ett av de tre dussin som man kan dela upp spelbordet i. Detta ger 3 gånger pengarna.